Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Istorii enogastronomice

#img_25

sus

Arta gustului, Calatorii prin gusturile lumii, Creveti, Fructe de mare, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Orez, Paella cu fructe de mare, Peste, Rosé Terase Danubiene Vinarte, Spania

Paella cu fructe de mare

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, istorii enogastronomice,Calatorii prin gusturile lumii, Din Americi pana in vechia Europa,un tubercul care a cucerit lumea

Din Americi pana in vechia Europa,un tubercul care a cucerit lumea

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Paté de ficat, o nebunie din timpuri stravechi #img_25

Paté de ficat, o nebunie din timpuri stravechi

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Diamantul negru al apelor: caviarul

Diamantul negru al apelor: caviarul

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, porto, Porto, un vin beligerant

Porto, un vin beligerant

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, O istorioara a orezului italian & Risotto cu sparanghel

O istorioara a orezului italian & Risotto cu sparanghel

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Istoria alimentului de excelenta a poporului italic, pastele fainoase

Istoria alimentului de excelenta a poporului italic

Albert Bichot, Arta gustului, Cave Royale Declée, Chablis Premier Cru, Gabriella Pascaru Bisi, Les Vaucopins, Rata à l’orange cu barcute umplute de cartofi, sos Chablis orange si o poveste cu vin

Rata à l’orange cu barcute umplute de cartofi, sos Chablis orange si o poveste cu vin

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Parmigiana, Parma, Parmigiano Reggiano, Italia

Parmigiana  mea cu Mutti si-o istorie

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Chiftelute cu tarhon si lamaie cu morcovi aromatizati cu rozmarin

Chiftelute cu tarhon si lamaie cu morcovi aromatizati cu rozmarin

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Din America Latina cu dragoste: Empanadas

Din America Latina cu dragoste: Empanadas

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Salata de orez italiana

Salata de orez italiana

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi,Babka, cozonacimpletit, cozonacinsiropat, cozonacimbatat, cozonacevreiesc, delicii, desert, dulciuricunuca, dulciuricualcool, dulciuru, istoriigastronomice

Babka, colacul minune al bunicilor din Est

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Cannelloni cu sos ragù bolognez, creator de gusturi, paste fainoase, cannelloni, paste italiene, istorii gastronomice, delicii italiene, parmafood group distribution, parmashop, paste de sarbatoare, paste cu traditie, masa de sarbatoare, masa de craciun, masa de duminica, traditii italiene, paste cu istorie, craciun, duminica, sarbatoare

Cannelloni cu sos ragù bolognez

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, cocktail, cocktail el presidente, el presidente, bauturi delicioase, bauturi caraibiene, bauturi cu istorie, cocktail cu istorie, cuba, cocktail cubanez, cocktail delicios, mixologie, vermouth, vermouth dolin, dolin, vermouth dolin dry, vermouth de chambery, vermouth sec, parmafood group ditribution, parmashop, bautura cubaneza, istorii gastronomice, istorii mixologie, istorii cocktail, long drink, mario garcia menocal, gerardo machado, eddie woelke

Cocktail El Presidente

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, paste fainoase, paste italienesti, reteta originala, pappardelle, Pappardelle cu crema din Grana Padano si carnati proaspeti, crema grana padano, crema parmezan, crema pentru paste, la molisana, la molisana romania, parmafood group, parmashop, paste delicioase, paste adevarate, paste bune, retete paste, retete paste fainoase, carnati proaspeti, paste gourmet, istorii gastronomice, istoria la molisana, la storia la molisana, la migliore pasta, pasta italiana

Pappardelle cu crema din Grana Padano si carnati proaspeti

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Mamaliga abruzzeana cu coaste si carnati de porc, mamaliga, mamaliga italiana, mamaliga cu sos, mamaliga cu sos rosu, istoria mamaligii, fel principal, felul doi, preparate italienesti, preparate abruzzo, mamaliga delicioasa, sos din coaste, sos din carnati, mamaliga in italia, mamaliga cu carne, polenta abruzzese, polenta, polenta italiana, gastronomia italiana

Mamaliga abruzzeana cu coaste si carnati de porc

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Maioneza – Origini si istorie, maioneza, istorii gastronomice, origini maioneza, poveste maioneza, maioneza din oua, sosuri, sosuri de baza, ou, maioneza delicioasa, istorii in bucatarie, istoria maionezei, originea maionezei, maioneza buna

Maioneza

Origini si istorie

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Desert, Gastronomie italiana, Gastronomie Renascentista, Isabella d'Este, Istorii gastronomice, Italia, Mantova, Marcheza Gonzaga, Supa, Tort Rosa Mantovana, Zuppa Inglese

Gastronomia renascentista de la curtea Isabellei d’Este

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Scortisoara, mirodenie regeasca

Scortisoara, mirodenie regeasca

Scurta istorie a prajiturii Kuglof

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, Adevarata istorie a granitei siciliene

Adevarata istorie a granitei siciliene

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, linte, Prin istoria lintelor in ajun de An Nou

Prin istoria lintelor in ajun de An Nou

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Istorii gastronomice, O scurta istorie a pandișpan-ului sau Pan di Spagna Pandispan

O scurta istorie a pandișpan-ului sau Pan di Spagna

Arome si istorii asiatice - Konju Masala in stilul meu, Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Gastronomie indiana, Ocean Fish

Arome si istorii asiatice - Konju Masala in stilul meu

Arta gustului, Creme Patisserie Meggle, Gabriella Pascaru Bisi, Tort de ciocolata cu crema ganache si crema de portocale à la Gabriella, Torturi, Torturi de sarbatoare, Torturi elegante

Tort de ciocolata cu crema ganache si crema de portocale à la Gabriella

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Paste Mafalda, Reginette, Parmigiano Reggiano,Parmafood, triplu concentrat de rosii, puree de rosii Mutti,  Italia,

Paste Mafalda din faina integrala cu sos rosu

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, bucatarie greceasca, Kotosoupa Avgolemono sau supa greceasca de pui

Kotosoupa Avgolemono sau supa greceasca de pui

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Lichior de oua -  Vov

Lichior de oua -  Vov

Istorii enogastronomice, Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Zserbo – un desert cu istorie, drojdia Pakmaya, Rompak

Zserbo – un desert cu istorie

gabriellapascarubisi, arta gustului, sos ragù  bolognez, sosuri italiene, sosuri cu istorie, sosuri delicioase, mutti pomodoro romania, mutti, parmafood group, parmafood group distribution, parmashop, sos ragù bolognez, sos ragù, ragù adevarat, reteta cu traditie, istorii gastronomice, creator de gust, ragù bolognez, reteta cu istorie

Sos ragù  bolognez

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gusturi, serena 1881, Prosecco, prosecco DOC Rosé brut serena 1881, aperitiv, istorii oenologice, prosecco italian, prosecco conegliano, parmashop, parmafood, parmafood group distribution, vin spumant, vin bun, bauturi fine, bauturi pentru sarbatori, bauturi italiene, istorii gastronomice, recomandari prosecco

Prosecco Doc Rosé Brut Serena 1881

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, istorii gastronomice, lasagna, lasagna in supa, lasagna in brodo, la molisana, faina la molisana, retete vechi, retete delicioase, paste delicioase, paste cu istorie, paste italiene, paste molise, retete din molise, parmafood group, parmashop, istorie cu gust, italia in retete, lasagna cu istorie, lasagna delicioasa, lasagna din molise

Lasagna in supa

Supa Imperiala din Abruzzo

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, supa imperiala din abruzzo, creator de gust, creator de gusturi, supa, supa buna, supa delicioasa, istorii gastronomice, supa italiana, taietei omleta, taietei imperiali, brodo imperiale, abruzzo, traditii italiene, supa de gaina, pasta imperiale, tradizioni abruzzesi, retete vechi, ricette antiche, retete autentice, gastronomie italiana, retete originalesa Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Timballo de paste in alb – Paste la cuptor,  timballo de paste, paste la cuptor, paste delicioase, retete italiene, preparate italiene, retete delicioase, pasta al forno, timballo, fel principal, paste fainoase la cuptor, paste cu besciamella, paste in alb, rimballo in bianco, paste la tava, pasta italiana, paste cu gust

Timballo de paste in alb – Paste la cuptor

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Gnocchi de cartofi alla Sorrentina, gnocchi alla sorrentina, gnocchi, gnocchi italieni, retete vechi, istorii gastronomice, la molisana, la molisana romania, parmashop, parmafood group, paste italiene, paste delicioase, paste fainoase, gnocchi din cartofi, gnocchi la cuptor, sorrento, gusturi din sorrento, paste adevarate, cele mai bune paste

Gnocchi de cartofi alla Sorrentina

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Paste fainoase italiene, creator de gust, creator de gusturi, paste fainoase, paste fainoase italiene, paste, taietei, taietei italieni, istorie, istoria pastelor, gusturi italiene, preparam paste, preparam taietei, gusturi autentice, preparate italiene, la molisana, la molisana romania, parmashop, retete simple, retete istorice

Paste fainoase italiene – istorie si reteta de baza