Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Paste fainoase

#img_25

sus

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Ragu de creveti, Redd's Light, Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti

Triunghiuri de taietei cu ragù de creveti

Arta Gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainose, pastele fainose colorate

Pastele fainoase colorate

Arta gustului, Cappelletti cu crema de dovlecei, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, Rosé Terase Danubiene Vinarte

Cappelletti cu crema de dovlecei

Arta gustului, Boccelute din taietei cu umplutura si sos sardinez, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Paste de casa, Paste fainoase

Boccelute din taietei cu umplutura si sos sardinez

Arta gustului, Caviar Ikura Ocean Fish, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste de casa, Paste fainoase, Tagliatelle cu ton afumat si caviar Ikura, Ton Afumat, ton fumé; Ocean Fish

Tagliatelle cu ton afumat si caviar Ikura

Arta gustului, Creveti Vannamei, Fructe de mare Ocean Fish, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Paste Malloreddus cu creveti si ciuperci, Peste, Retete paste

Paste Malloreddus cu creveti si ciuperci

Arta gustului, Fructe de mare Ocean Fish, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Peste, Retete din peste, Retete paste, Salata de paste, Salata de paste cu fructe de mare si legume, Salate delicioase

Salata de paste cu fructe de mare si legume

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Cannelloni cu sos ragù bolognez, creator de gusturi, paste fainoase, cannelloni, paste italiene, istorii gastronomice, delicii italiene, parmafood group distribution, parmashop, paste de sarbatoare, paste cu traditie, masa de sarbatoare, masa de craciun, masa de duminica, traditii italiene, paste cu istorie, craciun, duminica, sarbatoare

Cannelloni cu sos ragù bolognez

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, gnocchi din cartofi copti cu crema de trufe, gnocchi, gnocchi facuti in casa, gnocchi deliciosi, gnocchi italieni, crema de trufe, crema de trufe Jimmy, sos de trufe Jimmy, Parmashop, Parmafood Group, paste fainoase, paste facute in casa, paste italiene, reteta proprie, paste delicioase, gnocchi homemade, italian gnocchi, truffle sauce, cei mai buni

Gnocchi din cartofi copti cu crema de trufe

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Timballo de paste in alb – Paste la cuptor,  timballo de paste, paste la cuptor, paste delicioase, retete italiene, preparate italiene, retete delicioase, pasta al forno, timballo, fel principal, paste fainoase la cuptor, paste cu besciamella, paste in alb, rimballo in bianco, paste la tava, pasta italiana, paste cu gust

Timballo de paste in alb – Paste la cuptor

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Tagliolini cu crema de trufe, tagliolini cu trufe, paste cu trufe, paste cu crema de trufe, paste italiene, tagliolini, paste fainoase, paste delicioase, retete originale, paste bune, paste adevarate, parmafood group, parmashop, Jimmy Tartufi, crema de trufe

Tagliolini cu crema de trufe

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fumé

Paste cu ciuperci de plop si ton fumé

Arta gustului, Creveti, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase, Paste mare & pamant, Rosé Terase Danubiene Vinarte

Paste mare & pamant

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Hobby Chef, Paste de casa cu sos din naut si rozmarin, Paste fainoase

Paste de casa cu sos din naut si rozmarin

Alpenbutter Meggle, Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Lasagna, Lasagna cu ragù in stilul meu, Meggle Romania, Paste de casa, Paste fainoase

Lasagna cu ragù in stilul meu

Arta gustului, Creveti Vannamei, Fregula sardineza cu fructe de mare, Fructe de mare, Fructe de mare Ocean Fish, Gabriella Pascaru Bisi, Ocean Fish, Paste fainoase

Fregula sardineza cu fructe de mare

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, Gnocchi, Gnocchi de cartofi cu sos din hribi si galbiori, Istoria pastelor gnocchi, Paste de casa, Retete paste, Smantana de gatit Meggle, Unt cu trufe Meggle

Gnocchi de cartofi cu sos din hribi si galbiori – Istoria pastelor gnocchi

Arta gustului, Gabriella Pascaru Bisi, paste fainoase, Mutti, paste de casa, chitarrine, sos din rosii, datterini

Chitarrine cu sos din rosii Datterini

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, istorii gastronomice, lasagna, lasagna in supa, lasagna in brodo, la molisana, faina la molisana, retete vechi, retete delicioase, paste delicioase, paste cu istorie, paste italiene, paste molise, retete din molise, parmafood group, parmashop, istorie cu gust, italia in retete, lasagna cu istorie, lasagna delicioasa, lasagna din molise

Lasagna in supa

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, paste fainoase, paste italienesti, reteta originala, pappardelle, Pappardelle cu crema din Grana Padano si carnati proaspeti, crema grana padano, crema parmezan, crema pentru paste, la molisana, la molisana romania, parmafood group, parmashop, paste delicioase, paste adevarate, paste bune, retete paste, retete paste fainoase, carnati proaspeti, paste gourmet, istorii gastronomice, istoria la molisana, la storia la molisana, la migliore pasta, pasta italiana

Pappardelle cu crema din Grana Padano si carnati proaspeti

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, creator de gust, creator de gusturi, Gnocchi de cartofi alla Sorrentina, gnocchi alla sorrentina, gnocchi, gnocchi italieni, retete vechi, istorii gastronomice, la molisana, la molisana romania, parmashop, parmafood group, paste italiene, paste delicioase, paste fainoase, gnocchi din cartofi, gnocchi la cuptor, sorrento, gusturi din sorrento, paste adevarate, cele mai bune paste

Gnocchi de cartofi alla Sorrentina

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Paste Mafaldine cu naut, creator de gust, creator de gusturi, paste fainoase, paste fainoase italiene, retete vechi, retet autentice, retete originale, paste cu naut, naut, preparate italiene, paste bune, retete incercate, grande natura, grande gloria, naut grande gloria, parmashop, dublu concentrat de rosii, rozmarin, ulei extravirgin de masline, taietei, taietei italienesti, taietei italieni, campagna, neapoli, napoli

Paste Mafaldine cu naut

Gabriella pascaru bisi, arta gustului, Paste fainoase italiene, creator de gust, creator de gusturi, paste fainoase, paste fainoase italiene, paste, taietei, taietei italieni, istorie, istoria pastelor, gusturi italiene, preparam paste, preparam taietei, gusturi autentice, preparate italiene, la molisana, la molisana romania, parmashop, retete simple, retete istorice

Paste fainoase italiene – istorie si reteta de baza