Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

eisberg sideboard red

Termeni si Conditii

#img_25

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.artagustului.ro

Bine ati venit pe site-ul Arta Gustului!

ACCEPTAREA CONDITIILOR

www.artagustului.ro  este site-ul oficial Arta Gustului detinut de catre Gabriella Pascaru Bisi, Food blogger, recipe & pairing developer  si a fost creat pentru a transmite cititorilor creatiile, materialele, retetle si pentru  a facilita o mai buna intelegere a activitatilor acesteia.

Accesul şi utilizarea site-ului www.artagustului.ro  denumita in continuare ‚’site’’ se face in termenii si conditiile de mai jos.

Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi în continuare.

In cazul in care utilizatorii nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse,  trebuie sa inceteze accesarea acestui site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul www.artagustului.ro  pune la dispoziţia cititorilor ( utilizatorilor ) informaţii, noutati, editoriale, retete, noutati si  stiri referitoare la activitatea Arta Gustului, create de catre autorul acesteia, Gabriella Pascaru Bisi.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA 


Arta Gustului ofera acces liber la site-ul www.artagustului.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale. 
Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de
 Gabriella Pascaru Bisi sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Arta Gustului – Gabriella Pascaru Bisi sau partenerii sai. 
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea
 Arta Gustului – Gabriella Pascaru Bisi sau a partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al
 Arta Gustului – Gabriella Pascaru Bisi,  Arta Gustului nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Arta Gustului si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. 
Arta Gustului sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse. Arta Gustului nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Arta Gustului nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. 
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispozitie de
 Arta Gustului prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internaționala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni!
Arta Gustului isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Arta Gustului sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. 
Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Gabriella Pascaru Bisi si Sandro Bisi intretin acest site pentru a asigura accesul liber la noutatile  privind activitatile Arta Gustului.  La semnalarea eventualelor erori, administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.

Informaţia oferita

Depunem toate eforturile pentru ca site-ul sa fie disponibil in permanenta, insa sporadic sunt necesare operatiuni de intretinere de rutina a acestuia. Prin urmare, nu garantam disponibilitatea permanenta sau  accesarea intotdeauna cu o anumita functionalitate si/sau  viteza.

Noţiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligaţiei Arta Gustului de a respecta legislaţta in vigoare si nu poate exclude obligatiile impuse de lege.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:

OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii vor accepta următoarele conditii:

Este interzis sa utilizati site-ul in scop publicitar sau pentru orice fel de cerere/oferta care are un caracter comercial.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula accesul si utilizarea acestui site daca sunt incalcate Termenii şi condiţiile!

SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

Arta Gustului isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, strege sau adauga in orice moment materiale noi in continutul site-ului.

CONDITII DE FOLOSIRE A INFORMATIILOR DE PE SITE

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site, cu conditia sa reproduceti fiecare dintre adnotarile despre drepturile de autor sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continute in orice informatie pe care o preluati de pe site.

Cu toate acestea, nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a Gabriellei Pascaru Bisi.

De asemenea, trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate depline de copyright fara o alta notificare speciala!

Drepturile de proprietate intelectuala a site-ului si marcii Arta Gustului apartin in totalitatea Gabriellei Pascaru Bisi.

Drepturile de proprietate intelectuala a fotografiilor publicate pe site-ul Arta Gustului apartin in totalitatea lui Sandro Bisi – Alex Bisi Photography si Gabriella Pascaru Bisi – Gabriella Pascaru Bisi Photography!

Totodata, Gabriella Pascaru Bisi detine si blogul de enogastronomie Arta Gustului http://artagustului.blogspot.ro/   infiintat in anul 2013 si actualmente incorporat in acest site.

LEGISLATIE

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele ‚’Termeni si Conditii’’,  precum si toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.


© 2013-2020 Arta Gustului Toate drepturile rezervate

sus