Acasa Cine sunt Calatorii prin gusturile lumii Retete Interviuri Educatie alimentara Istorii Contact
sideboard red
Designed by

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie

Sunt de acord

sideboard red

Si daca tot mi-a daruit plopul din fata casei mele si astazi aromatele ciuperci de plop, m-am gandit sa fac o reteta noua cu un gust echilibrat si fin.

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume











Paste cu ciuperci de plop si ton fumé


Ingrediente pentru 2 persoane:

250 gr ciuperci de plop

1 ceapa argintie

70 gr ton fumé de la Ocean Fish

1 lingura de patrunjel si busuioc verde tocat marunt

25 ml bere de buna calitate

Ulei extravirgin de masline

Unt sarat de calitate ( cca. Cat o nuca )

½ cutie smantana de gatit

Parmezan sau Grana Padano

Sare

Piper negru proaspat macinat

150 gr paste fainaoase ( penne )


Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume

Ciuperci de plop (Agrocybe aegerita)


Preparare:

Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume















Eu astazi nu am avut vin rosé in pivnita si am servit pastele cu un vin rosu sec, dar va recomand rosé-ul sec de la Vinarte.


Si voilà un pranz excelent!


Arta gustului, Ciuperci de plop, fel principal, Felul intai, Gabriella Pascaru Bisi, Paste fainoase, ton fumé; Ocean Fish, Vinarte, Paste cu ciuperci de plop si ton fume

Paste cu ciuperci de plop si ton fumé

Retete > Paste fainoase > Paste cu ciuperci de plop si …

#img_25

sus