Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie
Sunt de acord
O prajitura simpla, usoara pe care o servim rece sau o putem congela si in acest fel vom obtine un parfait delicious. In cazul in care congelam prajitura, o scoatem din congelator cu cca. 30 minute inainte de servire.
Ingrediente:
3 pachete de biscuit Petit Beurre sau biscuti populari ( Important este sa nu fie foarte dulci )
3 plicuri de budinca de vanilie
9 linguri de zahar
1 l lapte proaspat
500 ml de frisca
250 gr unt
200 gr zahar pudra
3 linguri cacao amar
Preparare:
Fierbem budica cu laptele si cele 9 linguri de zahar. Cand este gata o dam la o parte si o lasam putin sa se raceasca dupa care amestecam 200 gr de unt in aceasta.
Luam o tava dreptunghiulara in care vom aseza 6 x 4 biscuti peste care vom pune crema preparata din budica si unt.
Asezam un alt rand de 6 x 4 biscuti si deasupra acestora vom intinde frisca batuta.Deasupra mai asezam un rand de biscuti si acum preparam glazura din zaharul pudra, cele 50 gr de unt ramase si cele 3 linguri de cacao amar. Asteptam sa se raceasca putin si intindem glazura peste biscuti.